Diensten

Wij kunnen alle voorkomende vloeren voor u verwijderen.

Elke vloer heeft zijn eigen aanpak. Door ons uitgebreide machinepark en de deskundigheid van onze mensen, staan wij nooit voor een verassing. Elke vloer kunnen wij voor u verwijderen hoe vast hij ook zit.

Parket gelijmd op een cementdekvloer:

Een gelijmde parket vloer wordt gelegd door de parkketeur, deze wil  en moet er niet aan denken dat een vloer los gaat laten. Daarom liggen deze vloeren ook enorm vast. Wij van Vloeren service Wolter kunnen deze vloeren snel en vakkundig verwijderen.

Parket gelijmd op spaanplaat verwijderen:

Een bijvoorbeeld tapis vloer verwijderen wordt met regelmaat “monniken werk “genoemd. Dit hoeft echter niet! Wij hebben onze eigen unieke aanpak voor deze vloeren. Wanneer de vloer goed bereikbaar is met onze zitstripper, hebben wij de volgende werkwijze. Eerst strippen wij het parket en een groot deel van de spaanplaat. Door de enorme kracht van deze machine kunnen wij grotere oppervlakten per dag uitvoeren. Na het stripper ( verwijderen ) gaan we de vloer frezen en schuren met diamant segment. Door deze handeling wordt de vloer mooi spaanplaat en lijm vrij.

Parket gelijmd en gespijkerd op spaanplaat verwijderen wij op dezelfde manier. De spijkers zijn voor onze machines geen probleem.

Zelf parket verwijderen:

Wanneer u zelf probeert uw parket te verwijderen, wordt het vaak parket slopen. Met als gevolg dat er met boorhamers en sloophamers te werk wordt gegaan. Het resultaat is niet vaak positief. Het kost veel tijd, inspanning en vooral frustratie. Het parket ( de boven laag ) lukt meestal nog wel, echter de spaanplaat is andere koek.

Spaanplaat zelf verwijderen:

Wanneer u zelf spaanplaat wilt verwijderen, om kosten besparend te werk wilt gaan, houd u dan rekening met de onnodige kosten voor het herstellen van uw dekvloer. Wanneer u bijvoorbeeld vloerverwarming wilt laten frezen moet de vloer vlak zijn. Dit is niet met een boor of sloophamer te realiseren.

Wat wij voor u kunnen betekenen ?

Wij kunnen de ideale schakel tussen uw oude en nieuwe vloer zijn.

Geen onnodige schade aan uw cementdekvloer

Geen vertraging in uw strak geplande renovatie

Wij slopen niet! Wij verwijderen!

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Of bel ons: 06-52649524