Machines voor een parketvloer verwijderen

In der loop der jaren hebben wij al heel wat parketvloeren verwijderd. Het strokenparket verwijderen luk de meesten nog wel, echter de ondervloer zoals spaanplaat, mdf, ocb of mozaïek wordt lastiger.

Wij beschikken niet alleen over vakkundige mensen, namelijk ook over een 4-tal machines die geheel aangepast zijn op het verwijderen van parket vloeren.

De zwaarste is onze ride on (pro) een machine met een gewicht van rond de 1000 kilo. Deze machine beschikt door accu voorzien van stroom. De machine wordt doormiddel van hydrauliek verplaatst. Enorm krachtig en door de geringe afmeting in bijna elke woning te gebruiken.

Naast de (pro) hebben wij een demontabelbare ride on. Een zware stripmachine die wij kunnen opbouwen tot 425 kilo. Het unieke van deze machine is dat het zwaarste gedeelte maar 97 kilo weegt, hierdoor is deze perfect inzetbaar in een bovenwoning of een etage vloer.

Uiteraard met een stripmachine alleen zijn we er niet. De lijm moet immers ook zorgvuldig verwijderd worden. Hiervoor gebruiken wij diamant segment schuurmachines. Net zoals bij de stripmachine zijn deze ook in gewicht klasse.

Doordat wij de vloeren standaard de vloeren schuren, worden deze lijm en spaanplaat vrij opgeleverd. Het andere voordeel is dat ze nagenoeg zo vlak mogelijk zijn.

Uw voordelen op een rij:

  • Parketvloer verwijderen d.m.v. de juist gekozen stripmachine
  • Lijm en spaanplaat vrije oplevering d.m.v. de juiste segment schuurmachine
  • Een vloeiende uitvoering door een professioneel bedrijf

 

Vloeren service Wolter kan na het verwijderen van het parket de vloer voor u egaliseren. Veelal kunnen wij deze werkzaamheden de zelfde dag realiseren, afhankelijk van de oppervlakte. Ons team van medewerker richt zich op een perfecte uitvoering. Ons innovatief machinepark & en de ervaring zorgt ervoor dat wij de juiste schakel zijn tussen uw oude en nieuwe vloer.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons!  06-52649524 Of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.