Waterschade aan parketvloer

Waterschade aan uw mooie parketvloer is het laatste waar u op zat te wachten. De vloer trekt krom en gaat bol staan. Naast het feit dat de vloer er niet meer uitziet kan er schimmelvorming ontstaan onder uw parket.

Wij komen regelmatig waterschade tegen die niet meer herstelbaar is. Wij kunnen deze vloeren voor u verwijderen.

Plan van aanpak;

Nadat uw verzekeringsagent de vloer onherstelbaar heeft verklaard, moeten eerst de meubels elders opgeslagen worden. Wij adviseren u om het een verhuisbedrijf te laten doen, dit kunt u mee laten nemen in de vergoeding van uw verzekering.

Wanneer de desbetreffende ruimte leeg is gaan wij aan de slag. Of het parket zwevend is of gelijmd en gespijkerd is geen probleem. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Na het verwijderen kunnen wij het restmateriaal van het parket voor u afvoeren. Vergeet dit niet mee te nemen wanneer uw verzekeringsagent langs komt.

Drogen van het water:

Uw vloer is uiteraard te nat voor verdere bewerking of afwerking. In eerste instantie moeten er nou bouwdrogers in. Die zorgen ervoor dat uw vloer in kortere periode weer gereed is voor een volgende stap.

Het kan zijn dat het water de cementdekvloer heeft aangetast. Deze kan poreus geworden zijn, dan is het noodzakelijk uw vloer te laten egaliseren. Dit zijn werkzaamheden die wij kunnen realiseren voor u.

Nieuwe vloer:

Wij werken voor veel parketteurs in Nederland, hierdoor kunnen wij u altijd een bedrijf uit uw regio adviseren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een concept van A tot Z geregeld hebben door ons? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel ons; 06-52649524

“Vloeren service Wolter de juiste schakel tussen uw oude waterschade vloer en uw nieuwe vloer”

De onbetwiste specialist in parket verwijderen!